Home

Donkere huidtypen én midden in de zomer

De nieuwste high tech medische definitieve definitieve laser met langere golflengten, biedt een oplossing voor kandidaten laserontharing met donkere huidtypen of een gebruinde huidskleur na zon of zonnebank. Zelfs zwarte huidtypen kunnen nu veilig permanent onthaard worden.

Diepe haren én donsharen

Deze laserstralen dringen dieper door de huid en kunnen de diepste haarwortels op ruggen van mannen perfect aan. De ultra korte pulstijd overwint het probleem van de heel fijne oppervlakkige donshaartjes. Ook blonde of grijze haren komen nu in aanmerking.

Snel én pijnloos

Een razendsnelle scanner die 42 vierkante centimeter ineens onthaart vermindert de pijnsensatie. Een doorlopende koeling van de huid verhoogt uw comfort tijdens het laseren. De medische ND YAG 1064 laser voor permanente laserontharing is de krachtigste methode voor permanente ontharing.

Uw garantie

Carpe Clinic is meer dan 15 jaar pionier op het vlak van laserontharing en introduceert deze nieuwe technologie voor het eerst in de Benelux. De behandeling gebeurt in het vertrouwd kader van leidinggevende artsen-specialisten met 30 jaar laserervaring. Daarnaast hebben wij ook de Laserlicht en de diodelaser in ons assortiment, kortom alle toestellen en de nodige ervaring om met zekerheid het superieur resultaat van uw behandeling garanderen.

Klik hier voor al uw vragen over de nieuwste medische laserontharing.

MEDISCHE LASERONTHARING: ALLE HUIDTYPEN, ALLE HAARTYPEN, ALLE SEIZOENEN