Nieuws

Jess Donckers Laser Ontharing Carpe

Jess Donckers test permanente medische laserontharing

Het Verdict!
‘Zes jaar geleden had ik al eens een permanente ontharing ondergaan’,aldus Jess Donckers,maar helaas had die behandeling geen resultaat. Na één behandeling met de Ndyag 1064 mm zag ik al resultaat. Ongelooflijk want dit was zes jaar geleden niet het geval.

Lasers worden nu eenmaal beter en daarom heb ik ervoor gekozen om nu opnieuw m’n benen, bikini en oksels opnieuw permanent te laten ontharen. Pijn doet het niet en het gaat ongelooflijk snel. In minder dan 45 minuten waren de drie zones gedaan: een groot verschil met de vorige behandeling, die wel pijn deed én langer duurde omdat mijn huid cm per cm werd behandeld. Deze keer komen de haartjes veel minder snel terug en zijn ze dunner en zachter. Ook mijn benen voelen veel zachter aan én mijn huid is veel egaler.

Bovendien vind ik het goed dat het zelfs tijdens de zomer kan: m’n lichaam mag gebruind zijn. Ik doe dit vooral omdat ik het een luxe vind om niet constant m”n lichaam te moeten ontharen.

(Blik, TV Familie)

Lees hier het volledige artikel

Lees alles over medische laserontharing
Maak nu een afspraak

Leave a Reply

MEDISCHE LASERONTHARING: ALLE HUIDTYPEN, ALLE HAARTYPEN, ALLE SEIZOENEN