Nieuws

Benefits E1424858967224

De VOORDELEN van permanente laserontharing !

 De permanente verwijdering van ongewenst haar is de wens van velen. Scheren en harsen bieden helaas maar een tijdelijke oplossing omdat ze de haarwortels niet vernietigen. Bovendien hebben ze vervelende nevenwerkingen zoals irritatie, ingegroeide haartjes en hergroei op de meest ongewenste momenten. Met de komst van de ontharingslasers eind 1990-er jaren begon de droom van ‘permanent haarvrij’ werkelijkheid te worden. Helaas hadden lasersystemen tot nu toe een relatief korte golflengte waardoor ze niet steeds tot op het niveau van de haarwortel konden doordringen. De haartjes vielen wel uit, maar de wortel bleef ongeschonden met gevolg dat de haartjes na enige tijd terug groeien en het permanent karakter van de ontharing laat op zich wachten.

Gelukkig is permanente laserontharing niet langer pijnlijk. Dankzij de externe koelingssystemen die wij tot onze beschikking hebben bij Carpe, is laserontharing vrijwel pijnloos.

Dankzij onze verschillende lasers kunnen wij ook voor ieder haar -en huidtype een geschikte behandeling bieden die u verzekerd om haarloos te genieten.

MEDISCHE LASERONTHARING: ALLE HUIDTYPEN, ALLE HAARTYPEN, ALLE SEIZOENEN