Filosofie

Op zich is passieve schoonheid een subjectief gebeuren. Voor schoonheid kan geen enkele ingreep garant staan: “beauty is in the eye of the beholder”. Daarentegen is onze relatie met de buitenwereld als persoon van uiterst belang voor onze uitstraling. Deze uitstraling draagt zo bij tot de subjectie perceptie van schoonheid.

Het doel is onze relatie met onze naasten (spiegelbeeld, gezinsleden, buren, vrienden, collega’s, vreemden, … ) te bevorderen door het grensgebied “de huid” als ontmoetingsplaats te beschouwen.
Herstel van de natuurlijke vorm en functie van de huid is een betere optie voor de communicatie met onze omgeving dan een “mooie” maar kunstmatige vorm te creëren.

Zo definiëren we onze missie : Een gezonde huid is bevorderlijk voor onze sociale integratie. Zo leven we langer, fysiek gezonder en mentaal gelukkiger. – Ilan Karavani

Om praktische redenen kunnen we niet al het mogelijke aanbieden en hebben we enkele keuzes gemaakt welke lichaamsdelen en behandelingen we in onze praktijk willen opnemen.

Uiteraard kozen we voor de meest zichtbare delen omdat die bloot staan naar onze buitenwereld. Het gelaat en de hals, de decolleté en de handen.

Omdat het slechts een beperkte rol heeft in het totaalpakket van verzorgingen hebben we zware chirurgie achterwege gelaten. Het pure pampering is evenmin een optie omdat dit een tijdelijk “goed gevoel” geeft en dus niet duurzaam bijdraagt aan onze missie.
We kozen voor lichte behandelingen met een gemiddeld werkverlet van 1 dag. Van cosmetica op maat tot de injecties. Geen snijwerk en hechtingen. “maximaal effect voor minimaal ongemak”.

Iedere persoon heeft andere noden en is zo uniek. Een huidanalyse moet elke behandeling op maat voorafgaan.

Onze missie: het recht van iedereen en de bijdrage daarvan tot een betere maatschappij. Daarom dat democratisering van de prijzen en verlaging van de drempel essentieel zijn om een breed publiek te kunnen dienen.

Ons team bestaat uit verschillende professionele geneesheerspecialisten in de esthetische verzorging en de dermatologie die zich omringen door uiterst bekwame paramedici.

MEDISCHE LASERONTHARING: ALLE HUIDTYPEN, ALLE HAARTYPEN, ALLE SEIZOENEN