Verwachtingen

Carpe Professional Care richt zich al meer dan 25 jaar op gespecialiseerde behandelingen van de huid en alle aanverwante ingrepen.

Door doorgedreven investeringen in onze kliniek beschikken we vandaag over de laatste nieuwe technologische apparatuur. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan 20 laser- en flitslichttoepassingen en mogen we ons de koploper noemen in injectables en toepassingen voor een mooie en egale frisse teint,Vooruitstrevende research in combinatie met onze uitstekende reputatie leidt ook tot internationale erkenning.

Onze kliniek is gemakkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer, en beschikt over een eigen parking. Na een vriendelijk onthaal neemt u plaats in een van onze ruime wachtzalen waarna we u graag begeleiden naar de behandelruimtes met comfortabele elektrische tafels. Al onze ruimtes zijn voorzien van rustige muziek, ramen en ook airco. Onze operatiekamer beantwoordt aan alle mogelijke noden en verwachtingen van onze patiënten. Voor elke patiënt een aangename en ontspannen omgeving creëren is onze vurige ambitie.

MEDISCHE LASERONTHARING: ALLE HUIDTYPEN, ALLE HAARTYPEN, ALLE SEIZOENEN